Om os

Har du også bemærket, at hunden kan lide at sove i sengen eller sofaen? Vi har. Derfor besluttede vi at producere en hundeseng, der har samme elskelige DNA som resten af hjemmet. Både med hensyn til design og komfort.

Design er meget vigtigt i alt, hvad vi laver , men vi kender også de praktiske behov hos hundeejere. Hvor vigtigt det er med holdbare materialer af høj kvalitet og produkter, der er lette at vaske. Alle vores hundesenge er håndsyede i møbelstoffer, ikke kun for kvaliteten, men også for at skabe en helhed med andre møbler. Det startede med hundesenge, men i dag designer vi stilfulde hundeprodukter i høj kvalitet i flere kategorier.

Vi tænker grønt så længe som muligt - bæredygtighed er vigtigt for os. Det betyder blandt andet, at sengenes indhold er produceret af genbrugte PET-flasker, genanvendt polyester, og produktionen finder kun sted i Europa. De fleste af vores legetøj er miljøvenlige og lavet af naturlige materialer som læder, ruskind og jute. Disse legetøj er lavet af restrester, der ellers ville blive kasseret. Vi sender også vores senge usamlede for at spare på miljøet.

Håber du kan lide det, vi laver.

Mats & Ida
Team Shiro & Malou