Salgsbetingelser

Indholdet af denne onlinebutik leveres, opdateres og administreres af følgende virksomheder

Shiro & Malou
www.shiromalou.dk
Org nr: 559041-4974
Hvis du har spørgsmål om vores vilkår, kan du kontakte os nemmest på hello@shiromalou.se

1. Køb

Ved bestilling indgås kun en købsaftale, når shiromalou.se har bekræftet ordren gennem en ordrebekræftelse. En ordrebekræftelse sendes senest 24 timer efter, at ordren er modtaget af shiromalou.se. Hvis leveringstiden ændres i ordren, får kunden besked så hurtigt som muligt. Du har altid ret til at annullere købet gratis, indtil produktet er sendt. shiromalou.se har ejerskab og ret til at returnere alle produkter, indtil fuld betaling er modtaget fra kunden. For at handle hos os skal du være 18 år, og shiromalou.dk skal være i stand til at bestemme kundens boligadresse.

2. Priser

Priserne inkluderer moms med 25%. For ordrer uden for EU angives priserne uden moms ved kassen.

Når du bekræfter en ordre, kan priserne kun ændres under omstændigheder, som shiromalou.se ikke kontrollerer. For eksempel ændrede råvarepriser, valutaændringer eller ændret moms markant. Ingen håndteringsomkostninger tilføjes. Skulle prisen ændre sig, har kunden ret til at annullere købet gratis.

3. Forsendelse

Du kan se forsendelsesomkostningerne ved kassen, når du indtaster din adresse.

4.Betalingsmuligheder / betalingsbetingelser

4.1 Faktura

Gebyret for betaling mod en faktura er 0 kr. Vi bruger Klarna til fakturaer, og du kan finde deres vilkår her: Klarna

Betalingsbetingelser: I tilfælde af faktura betaling gælder 14 dage fra det tidspunkt, hvor varerne er sendt. Det er Betalpartners betalingsbetingelser, der gælder, og du kan finde dem her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc

4.2 Kortbetaling

Vi bruger Stripe til sikre kortbetalinger.
Læs mere om Stripe her Stribe

4.3 Direkte betaling via internetbank.

Betaling via banken sker via Klarna. Læs mere om Klarna her: https://www.klarna.com/

5. Leveringer

Ordrer, der placeres inden kl. 11.00 på en weekend hverdag, behandles normalt samme dag og leveres normalt inden for 1-3 dage.

Når du har gennemført din ordre, sendes en ordrebekræftelse til din e-mail-adresse. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produkter, pris, fakturering og leveringsadresse.

Hvis der er nogen fejl i ordrebekræftelsen, skal du straks kontakte os via e-mail til: hello@shiromalou.se

Vi forbeholder os ret til at sælge alle lagervarer, inden vi har tid til at opdatere hjemmesiden, og derefter informerer vi kunderne om den forventede leveringstid. Kunden har altid ret til at annullere købet gratis, hvis produktet ikke er på lager. Pakkerne leveres af Bring, Postnord eller UPS. til leveringsstedet eller sendt med posten.

6. Leveringsforsinkelser

Nogle gange opstår leveringsforsinkelser fra vores leverandører uden for vores kontrol. Dette kan f.eks. Ske, når en leverandør ikke er i stand til at opfylde sine leveringsforpligtelser over for os eller problemer i fremstillingsprocessen. Du kan stole på, at vi altid giver dig besked, hvis leveringer er forsinket. Som kunde har du altid ret til at annullere købet gratis i tilfælde af leveringsforsinkelse.

7. Transport

Vi pakker altid vores produkter på den bedste måde for at beskytte varerne under transport. Hvis du kan se, at pakken er beskadiget, når du afhenter den, skal denne skade altid rapporteres til rederiet. Beskadigede pakker rapporteres til rederiet straks, når du modtager leveringen. Hvis du derimod opdager en skade på et produkt, når du har pakket pakken ud, der ikke er transportskade, skal du klage til os på hello@shiromalou.se

Du og transportselskabet bærer risikoen for en eventuel tilbagevenden til os.

8. Beskadigede varer

Når du modtager dine varer, er det vigtigt, at du straks kontrollerer din ordre. Hvis du har modtaget en defekt eller beskadiget vare, skal du kontakte os hurtigst muligt via e-mail til hello@shiromalou.se

9. Fortrydelsesret og åbent køb

I henhold til lov om fjernkontrakter har private kunder ret til en 14-dages fortrydelsesret. Dette betyder, at du som kunde har ret til at annullere dit køb inden for 14 dage efter, at du har modtaget produktet. Returnerede varer skal være ubrugte og i originalemballagen. Ved udøvelse af fortrydelsesretten / åbent køb er kunden ansvarlig for returforsendelse på 49 kr for mindre pakker og 99 kr per seng, hvis den trækkes fra det beløb, der betales ved tilbagebetaling.

Når du udøver din fortrydelsesret 

  • Brug vores formular
  • Du skal returnere produkterne til os straks og senest 14 dage efter meddelelsen om tilbagetrækning.
  • Vi sender dig en forsendelsesnota, men du er ansvarlig for returforsendelsen på 49kr  / pakke, der trækkes fra det betalte beløb ved refusion. Hvis din ordre inkluderer en hundeseng, er returomkostningerne 99 kr per seng, der trækkes fra det betalte beløb ved refusion. Du er ansvarlig for levering og tilstand af produkterne ved returnering. Produkterne skal derfor sendes emballeret og i original emballage.
  • På refusionsbeløbet forbeholder vi os retten til at trække et beløb svarende til værdifaldet sammenlignet med produktets oprindelige værdi, når det bruges eller beskadiges.

Fortrydelsesretten gælder ikke for:

  • Produkter, der er forseglet (forseglet) af sundhedsmæssige eller hygiejniske grunde, og hvor forseglingen (forseglingen) er blevet brudt af dig.
  • Produkter, der har karakter af en forseglet lyd- eller videooptagelse, og hvor forseglingen er blevet brudt af dig.
  • Specielt fremstillet produkt, der er skræddersyet til dig eller har et klart personligt præg efter dine ønsker.
  • Tjenester, der er afsluttet, og hvor du udtrykkeligt har accepteret, at tjenesten startes uden fortrydelsesret.
  • Varer, der kan forringes hurtigt, såsom mad.

Som kunde hos os tilbyder shiromalou.dk også ret til udveksling inden for 30 dage efter du har bestilt produktet. Dette gælder kun ubrugte produkter. En ændring er gratis.

10. Klager

Hvis du vil klage over et beskadiget eller defekt produkt, bedes du kontakte os via e-mail for yderligere instruktioner. Fortæl os det via e-mail hello (a) shiromalou.se, inden du sender noget. Vedhæft fakturaen / kvitteringen, så vi kan identificere returneringen.

11. Refusioner

Restitutioner foretages via Klarna, Stripe eller Paypal. Beløbet refunderes altid til den samme konto, der blev brugt på købstidspunktet, og hurtigst muligt fra det tidspunkt, vi har modtaget og godkendt returneringen.

12. Forbehold

Vi forbeholder os ret til at foretage prisændringer på grund af store prisafvigelser fra vores leverandører, skrivefejl eller andre fejl, der er uden for vores kontrol. Læs mere om uforudsete begivenheder under Force Majeur nedenfor.

13. Beskyttelse af personoplysninger

I forbindelse med registrering og bestilling accepterer du, at vi kun gemmer og bruger dine oplysninger i vores forretning med det formål at udfylde og levere den service, du forventer af os. I henhold til PUL (persondataloven) har du ret til at modtage de oplysninger, vi har registreret om dig, og hvis du anser det for at være forkert eller irrelevant, kan du anmode om rettelse eller fjernelse fra vores kunderegister. I så fald skal du kontakte vores kundeservice (via e-mail hello@shiromalou.se). Vi forsikrer også, at vi ikke sælger eller overfører personlige oplysninger (se vores Fortrolighedspolitik ).

14. Ikke afhentet pakke

Hvis din pakke ankommer til et leveringssted, sendes en besked til dig via e-mail eller sms. Du som kunde er ansvarlig for det korrekte mobilnummer, adresse og e-mail-adresse, du har indtastet.
Hvis du ikke afhenter din pakke, vil du blive opkrævet et administrationsgebyr på 249 kr.

15. Force Majeur

I tilfælde af krig, naturkatastrofe, industrielle handlinger, regeringsbeslutninger og sammenlignelige begivenheder uden for vores kontrol, som ikke med rimelighed kunne forudses, og påvirker indgåede aftaler og forpligtelser fra vores side, hvilket betyder, at vi ikke kan holde den nævnte aftale / forpligtelse , danner grundlaget for, at vi er fritaget for vores forpligtelser til at opfylde den nævnte aftale.


Farver

Vi stræber efter at vise egenskaberne for vores produkter på den mest nøjagtige måde, inklusive komposition og farver. Den farve, du ser på shiromalou.se, afhænger dog af din computerskærm, og vi kan ikke garantere, at din computer visuelt kan gengive farver korrekt.