Har du også lagt mærke til, at hunden godt kan lide at sove i din seng eller sofa? Vi har. Derfor besluttede vi os for at lave en hundeseng, der har det samme dejlige DNA, som hjemmets andre møbler både med hensyn til design og komfort.

Design er en vigtig faktor i alt, hvad vi gør, men vi kender også til de praktiske behov hos hundeejere; vigtigheden af holdbare materialer og produkter i høj kvalitet, der er lette at vaske. Alle vores hundesenge er håndsyet i møbelstoffer, ikke kun for kvaliteten, men også for at skabe en helhed med andre møbler. Det startede med hundesenge, men i dag designer vi stilfulde og topkvalitetsprodukter i flere kategorier.

Vi tænker grønt så meget, som det er muligt – bæredygtighed er vigtigt for os. Det betyder blandt andet, at indholdet af sengene er lavet af genanvendte PET-flasker, genanvendt polyester, og produktionen foregår kun i Europa. De meste af vores hundelegetøj er miljøvenligt og lavet af naturlige materialer såsom læder, ruskind og jute. Hundelegetøjet er lavet af restaffald, der ellers ville blive kasseret. Vi sender også vores senge umonteret for at spare på miljøet.

Vi håber, at du kan lide det, vi gør.

Mats & Ida
Team Shiro&Malou