Hvilken hundeseng passer til min hund - størrelse, form og model?

Ligesom os mennesker er hunde forskellige individer, der foretrækker at sove på forskellige måder og i forskellige positioner. Nogle er varmere, andre frosne. Dette er relateret til både race og individuelle forskelle. For at vide, hvilken hundeseng din hund skal have, skal du studere hunden, når den sover. Ønsker det fred og ro i et afgrænsende, beskyttende miljø? Ønsker den at have en vis kontrol over hjemmet og helst hvile hovedet på den ene kant? Har det et stort behov for at strække benene, eller foretrækker det at krølle sig som en kugle? Kan det lide at lave en seng? Husk også, at hundens sovestil kan variere i løbet af dagen. På den dag, hvor hunden har kortere sovetid, foretrækker nogle hunde en soveposition, mens de er i løbet af natten, hvilket betyder mere sammenhængende sovetid, det kan være anderledes.

Vælg den rigtige model til hundesengen

For at vide, hvilken hundeseng der passer til din hund og dit hjem, skal du finde ud af det

  • Hvilken soveposition foretrækker din hund i løbet af dagen?
  • Hvilken soveposition foretrækker din hund i løbet af dagen?
  • Foretrækker din hund at have en kant til at hvile hovedet på?
  • Ønsker din hund et stille og roligt miljø, når han sover, eller ønsker han at holde øje med omgivelserne?
  • Hvor skal hundesengen placeres?

Størrelse

Hvilken størrelse af hundeseng at vælge kan være vanskelig at opleve, men er faktisk ret enkel. Mål længden på din hund fra næsen til halen. Tommelfingerreglen er at sætte på omkring 20 til 25 centimeter. Undersøg også sovepositionen og mål, hvor stor hunden er, når den f.eks. Er krøllet eller på siden med udstrakte ben.

Hvis du køber en hundeseng, der er lidt stor for din hund, for eksempel hvis du køber en seng til din hvalp, er du velkommen til at fylde den med et tæppe. Et hundetæppe er også meget godt for hunde, der kan lide at lave en seng eller bare foldes over kanten for at få hundesengen til at passe endnu bedre derhjemme.

Høj, lav eller ingen kant?

En høj kant på vores modeller Castello og Mansion giver et beskyttende, hyggeligt og sikkert miljø. Det lukker noget støj ud og er velegnet til hunde, der ønsker at være lidt afskærmet, når de sover.

En lav kant, som f.eks. På Bee MyBed II, Cozy Corner og Lounger er velegnet til hunde, der ønsker at ligge i sengen og se. Hvem kan lide at rejse sig lidt med hovedet både når man hviler og sover dybt.

En hundeseng uden kant, for eksempel vores Power Nap, passer til de fleste hunde. Der kan de sove som på gulvet, men meget blødere og mere behagelige. Sørg for, at sengen er stor nok til, at hunden strækker sig ordentligt

At overveje, når du vælger en hundeseng

- Vaskbar hundeseng - En vigtig regel, når du vælger en hundeseng, uanset størrelse og model, er at hundesengen skal kunne vaskes. Hunde bliver snavsede, og det gør deres hundeseng også.

- Høj kvalitet - en hundeseng vil forhåbentlig vare i mange år. Køb en hundeseng af god kvalitet, helst et par kroner dyrere. Hvis du køber en hundeseng til SEK 1.500, er det lige under SEK 4 / nat det første år. En relativt billig investering med andre ord.

- Sørg for at medtage både inde og ude - flere og flere virksomheder laver hundesenge, der er designet. Men tænk også på indersiden og hvad hunden har brug for for at fylde for at hvile komfortabelt. En hund sover i gennemsnit 16-18 timer om dagen, hvilket kræver en hundeseng med god lindring. Sørg med andre ord for at købe en hundeseng, der er lige så flot som den er godt bygget indeni.