Indkøbsliste til hvalpen

Hvad skal jeg købe til en hvalp?

Er dagen kommet, hvor din hvalp snart er hjemme? Tillykke! Det er en meget speciel følelse. Forberedelse til hvalpens hjemkomst er vigtig. Din hvalp er et nyt familiemedlem, der forhåbentlig vil være sammen med dig i mange år. Sørg for, at du har et godt forhold lige fra starten.

Hundeseng
Som alle familiemedlemmer har hvalpen brug for sin egen hundeseng. Et sted at føle sig trygge, hvor du kan hvile i fred. Hvis du har børn derhjemme, er det ekstra vigtigt, at børnene respekterer hundens soveplads, hvor hvalpen kan være i fred. Vores tip er at købe en hundeseng, som hvalpen kan have hele sit liv, fylde sengen med et tæppe, når den kommer hjem. Det gør sengen også ekstra hyggelig og hyggelig. Kvaliteten af hundesengen er vigtig, og den kan vaskes, fordi ulykker let kan ske i sengen, når hvalpen er lille. Læs vores guide - hvilken hundeseng passer til min hund?

Halskæde / sele og snor
En hvalp bør ikke gå lange afstande, når den er lille. Men det skal have lov til at bevæge sig og bruge sin krop og sine sanser. En god snor og halskæde eller sele er et must, når du har en hvalp. For hvalpens sikkerhed mest. Da hvalpe har skarpe tænder og gerne bider det meste af tiden, er du velkommen til at købe en snor og halskæde / sele i naturlige materialer som læder eller lærred.

Mad og vand skål
En hvalp skal altid have adgang til ferskvand. Det skal udskiftes og genopfyldes hver dag. Det er godt at dekorere en madstation til hunden, hvor den har sin vandskål, og hvor der serveres mad. En hvalp spiser 3-4 gange om dagen, fordi den spiser med meget energi, når den vokser. Køb skåle, der er tunge og solide, der står fast på gulvet. Køb madskåle, som du kan vaske i en maskine, så de er lette at holde rene og friske.

Hundemad, hunde slik og tyggegummi fra svenske ingredienser
En god hundemad er et must for din hvalp at få den rigtige energi og vokse op til et sundt og velstående individ. Mange hundemad indeholder kød og råvarer, der kommer fra andre lande, hvor dyrehold slet ikke er som i Sverige og de nordiske lande. Dårligere råvarer resulterer selvfølgelig i dårligere hundemad. Sørg for at læse og evaluere forskellige hundemad og spørg opdrætteren, hvad de anbefaler.
Det samme gælder for slik og tyggegummi, hvad er sliket lavet af, fra hvilket land kommer kødet, og hvor finder produktionen sted? Der produceres mange tyggeben i Kina, hvor giftige stoffer bruges til forberedelse, men også for at de kan modstå den lange transport til Sverige uden at blive dårlige. Det er let at sammenligne forskellige sorter, da udvalget er stort, giver det bedste alternativ til dit nye familiemedlem.

Hundelegetøj
Hunde elsker at lege. For hunden er leg et socialt spil og for hvalpen en vigtig måde at lære hundens sprog på. Hunde leger hele deres liv, og det er vigtigt for os hundeejere at bekræfte deres leg. Det er en vigtig del af hundens li, uden leg føler hunden sig ikke godt.

At lege med din hvalp er en fantastisk måde at have et godt forhold sammen. Her kan du både give ømhed og sætte grænser i enkle former. Undersøg din hvalp og se, hvilket spil han synes er det sjoveste. Jeg er? Få bolde? Fret? Sjov brydning? Eller måske en blanding af alt?

Hvalpe har skarpe tænder, og de klør også ekstra, når tænderne skal udskiftes. Dette er normalt sket omkring 6 måneder. Køb robust legetøj, helst i naturlige materialer, der ikke er skadelige for hunden.

Hundetæppe
Et hundetæppe er godt på mange måder. Brug den til at fylde hundesengen, når hvalpen vokser, og tag den som en rejseseng, når du går på en udflugt eller sover væk. Et hundetæppe er også et godt signal til at lære hvalpen, når den har lov til at være i sofaen, hvis du ikke ønsker, at den skal være der hele tiden. Husk at købe et tæppe, der kan vaskes, da det let bliver snavset, og at ulykker let sker, når hvalpen er lille.

Poopposer
Når du hviler din hund, stort set overalt hvor andre mennesker bor, er det vigtigt at afhente hunden. For hvem vil have hundehvalp under skoen?

Kugle tænger
Hvalpens kløer vokser meget, ligesom de gør i hele hundens liv. Køb en god og fleksibel kugletang, og lær hvalpen tidligt at klippe klørne er et hyggeligt øjeblik sammen.

En bog med vigtige papirer og vaccinationscertifikater
Hvalpen kommer med vigtige papirer - bevis for ejerskab, vaccinationsattest, stamtavle og forsikringspapir. Køb en mappe eller bog, hvor du samler hundens papir, så du ved, hvor de er.

Hårfjerningsbørste til tøj og møbler
Hundeskur, nogle mere og andre mindre. Men en ting er sikkert, med hunde kommer hundehår også på tøj, møbler, tæpper og møbler. Køb derfor en god hundebørste, så kan du med et par enkle penselstrøg fjerne hundehåret, der sidder fast det forkerte sted.