Hundeseng til en stor hund - hvad skal jeg tænke på?

Større og tungere hunde har et stort behov for en rigtig god hundeseng. Krop og led slides mere, når de bevæger sig, og derfor har de også brug for en hundeseng, der lindrer ordentligt, når de sover og hviler.

Når du køber en hundeseng til en stor hund, er det vigtigt at tænke på fyldet og indersiden lige så meget som ydersiden. Hundesengen skal være lindrende og gennemtænkt i sit design for at give den store hunds krop det rette bedring. Nogle hunde vejer mere eller mindre som et mindre menneske, og for os er sengen meget vigtig, så vi ikke kommer til skade. Det samme gælder hunden!

Fyldet er A og O
Invester gerne i ergonomiske senge fyldt med for eksempel hukommelseskum, der former sig efter hundens krop, når den sover. Hukommelseskum er en type hukommelseskum, der bøjes tilbage, når hunden rejser sig. Det giver en stor og tung hund maksimal lettelse. Hukommelseskum fås både som strimlet og som en hel madras.

En kvalitetsseng holder i mange år
En bedre seng kan være lidt dyrere, men hvis du slår prisen ud i flere år, bliver prisen pr. Nat en spyttestøvle i denne sammenhæng. En seng af god kvalitet holder i mange år og får din hund også til at blive frisk i kroppen længere. Kvalitet er også bedre for vores miljø.