5 tip - hvordan man dekorerer hundens spiseplads

 1. Coasters er både pæne og praktiske
  En pude ser pæn ud på gulvet, fordi den rammer hundens madskåle. Det er også praktisk, fordi det beskytter gulvet mod spild og udtværing og hjælper skålene med at stå godt på gulvet. Brug et underlag, der er let at tørre af, eller som kan vaskes i vaskemaskinen. Hvis du har runde madskåle, skal du have en rektangulær eller firkantet base for at skabe balance og harmoni.

  2. Marker spisepladsen
  Da spisepladsen er på gulvniveau, skal den helst være dekoreret, så den er tydelig, når vi står og går. Skåle med tyngre materiale eller en madbar markerer spisepladsen bedst og ser normalt bedre ud fra et indretningsmæssigt synspunkt. Med hensyn til farve skal du vælge en farve, der er i kontrast til gulvet, eller have en base, der er i en kontrastfarve, og derefter vælge skåle, der er tone-i-tone med gulvet.

  Robuste skåle
  Skåle, der er lavet af gode materialer, er ofte tunge og står fast på gulvet. For den madelskende hund er den ekstra god, fordi madskålen forbliver på samme sted.

  Skåle, der er nemme at holde rene
  Mad- og vandskåle til hunden skal være lavet af materialer, der er nemme at holde rene. Bakterier og snavs ophobes let efter hundens mad og skal vaskes ofte. Derfor er skåle-sikre skåle at foretrække.

  6. Spiseplads mod en væg
  Hunde har brug for mad ligesom os mennesker. Dekorer derfor din spiseplads mod en væg for at give en beskyttet atmosfære.