5 fejl ved dekorering af din hunds soveværelse

 1. Du vælger den forkerte størrelse
  Forkert størrelse på hundesengen kan være forkert på mange måder. En overdimensioneret hundeseng kan føles klodset, hvis hunden ikke fylder den. For lille hundeseng forhindrer den i at blive brugt af hunden. For at få den rigtige størrelse til din bestemt hund skal du måle vejen på gulvet, hvor sengen skal stå. På denne måde kan du lettere visualisere, hvor stor den er, og om den passer til din hund.

 2. Du tænker ikke på behovet
  Hvilken seng har din hund brug for? Høje kanter, lave eller slet ingen? Tyk madras? Fluffy seng eller med hukommelseskumfyldning?

 3. Stir ikke blindt på designet, men tænk også på indersiden.
  Hvordan sengen er bygget indefra kan gøre en enorm forskel i det lange løb. "Billigere" fyld og stof gør, at mange senge bliver flade og kedelige hurtigt. Sengen bliver derefter en kedelig indvendig detalje i rummet og udfører heller ikke sin funktion af at give hunden afslappet søvn.

 4. Du glemmer kvaliteten og levetiden
  Køb en hundeseng, der passer ind i hjemmet, men også en af bedre kvalitet. Netop fordi det betaler sig længere og giver en hundeseng, der har lang holdbarhed, både af hensyn til interiøret, men måske mest af alt for hunden. Slidprincippet er heller ikke godt for vores miljø, hvor vi er nødt til at reducere forbruget. Invester i kvalitetsprodukter, selv når du køber en hundeseng! Et tip er at slå prisen pr. Nat ud i flere år, og du vil se, hvad de faktiske omkostninger vil være.

 5. Tænk på det hele - farve, form og materiale
  Skal hundesengen være i en grundfarve eller en accentfarve afhænger nøjagtigt af, hvordan du vil dekorere rummet. Mange mennesker vælger en basisfarve såsom gråtoner, og derefter tilføjer du et tæppe eller en pude som en accentfarve til sengen. Husk at matche sengen i toner og materialer med andre detaljer i rummet, så den bliver en afbalanceret helhed. Formen skal også harmonere med resten af rummet - rund, oval, firkantet eller rektangulær. Bryder af med en form, der forresten ikke er i rummet, eller brug den samme form for en mere neutral følelse.

 6. Det er forkert placeret
  Hvordan hundesengen er placeret kan være afgørende for følelsen i rummet, men også om hunden ønsker at sove der eller ej. Med en dårligt placeret seng ender rummet i ubalance, hvilket gør det vanskeligt at skabe et afslappende miljø for både mennesker og dyr. Prøv at placere sengen med en mur i bagkanten, det giver hunden et mere sikkert miljø og giver dem et godt udsyn over rummet. Du er velkommen til at placere sengen tæt på, hvor du sidder og er, hunde er flokdyr og vil være tæt på.

Tjek vores hundesenge, der er stilfulde, holdbare og fantastisk behagelige!