Hundeseng til en stor hund – hvad skal jeg overveje?

Større og tungere hunde har et stort behov for en rigtig god hundeseng. Krop og led slides mere, når de bevæger sig, og derfor har de også brug for en hundeseng, der støtter ordentligt, når de sover og hviler.

Når du køber en hundeseng til en stor hund, er det vigtigt at tænke på fyldet og indersiden, lige så meget som på udseendet. Hundesengen skal være lindrende og gennemtænkt i sit design for at give den store hunds krop den rette bedring. Nogle hunde vejer mere eller mindre end andre, ligesom et menneske, og for os er sengen meget vigtig, så vi ikke kommer til skade. Det samme gælder for hunden!

Fyldet er alfa og omega

Invester i ergonomiske senge fyldt med f.eks. memory foam, der former sig efter hundens krop, når den sover. Memory foam er en type hukommelsesskum, der altid vender tilbage til sin oprindelige form, når hunden rejser sig. Det giver en stor og tung hund maksimal støtte. Memory foam fås både som strimlet og som en hel madras.

En kvalitetsseng holder i mange år

En god seng kan være lidt dyrere, men hvis du fordeler prisen ud på flere år, bliver prisen per nat ingenting i denne sammenhæng. En seng af god kvalitet holder i mange år og gør desuden din hunds helbred bedre. Kvalitet er også bedre for vores miljø.